Prefectul Capitalei, despre momentul în care va constata încetarea mandatului lui Nicuşor Dan

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 februarie 2023 23 afişări

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, spune că va constata încetarea mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan în momentul în care starea de incompatibilitate va rămâne definitivă.

Prefectul Capitalei, despre momentul în care va constata încetarea mandatului lui Nicuşor Dan

„(Prefectul - n.r.) o să constate încetarea mandatului, în cazul în care starea de incompatibilitate rămâne definitivă, fie după curgerea acestui termen de 15 zile, fie după ce se va fi pronunţat instanţa de judecată”, spune la Antena 3 Toni Greblă.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul pentru abuz în serviciu şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane şi pentru incompatibilitate în cazul primarului general Nicuşor Dan. Prefectura trebuie să verifice cum a deţinut Dan patru funcţii în instituţii publice.

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că va ataca în instanţă raportul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) şi solicită Agenţiie să ofere acces prese la întregul dosar administrativ în baza căruia au întocmit raportul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greblă,
nicuşor dan,
ani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.