Predoiu: Modificarea legii educaţiei pune pe butuci toată reforma învăţământului

Postat la 07 iulie 2014 36 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, că modificarea Legii educaţiei promovată de Guvern "pune pe butuci toată reforma învăţământului" şi arată "o optică nu numai stângistă, nu numai socialistă", ci "mafiotică" asupra sistemului de învăţământ.

Predoiu: Modificarea legii educaţiei pune pe butuci toată reforma învăţământului

 "Analiza celor 97 de modificări promovate de premierul Ponta arată că este o garanţie că România nu va putea evolua şi nu se va putea dezvolta câtă vreme acest premier al mafiei din educaţie va rămâne în funcţie. Este o modificare care de fapt pune pe butuci toată reforma învăţământului şi care ne arată o optică nu numai stângistă, nu numai socialistă, ci de fapt arată o optică mafiotică asupra sistemului de învăţământ. Sistemul de învăţământ este luat prizonier de o casă care îl are ca exponent pe domnul Ponta", a afirmat Predoiu înainte de şedinţa BPN al PDL.

El crede că Ecaterina Andronescu este "mândră" pentru că "a reuşit să-şi impună toate interesele de grup".

"Cred că doamna Andronescu este mândră, a reuşit să-şi impună toate interesele de grup pe care a eşuat să le impună în guvernul PDL-PSD timp de nouă luni de zile, dar iată că în fruntea ţării avem un premier care nu este numai lipsit de talent, de aptitudini, este lipsit şi de orice formă de conştiinţă pentru viitorul acestei ţări", a adăugat Predoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-modificarea-legii-educatiei-pune-pe-butuci-toata-reforma-invatamantului-12900516
12900516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.