Precomenzile pentru tableta AllDro vor fi onorate din 23 decembrie

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 30 noiembrie 2010 23 afişări

Tableta Allview AllDro produsa de compania brasoveana Visual Fan va ajunge in mainile consumatorilor romani incepand cu 23 decembrie. Pana atunci, se accepta precomenzi.

Brasovenii de la Visual Fan vor lansa oficial pe piata prima tableta PC romaneasca, AllDro, la finalul lunii decembrie, pe 23. Tableta este produsa in China si functioneaza pe platforma Google Android.

Incepand cu aceasta saptamana, pe site-ul companiei pot fi plasate precomenzi pentru tableta AllDro, pretul final de vanzare fiind de 899 de lei, aproximativ cat anuntasera oficialii companiei in urma cu o luna, cand au prezentat pentru prima data tableta.

AllDro are ecran cu diagonala de 7 inci, conectivitate la internet wireless, procesor ARM11, 256MB de memorie RAM si 2GB de memorie interna. In ce priveste dimensiunile, tableta masoara 192 x 121 x 11,9 mm si cantareste aproximativ 372 de grame. Iar bateria tine 6 ore atunci cand conexiunea wireless este pornita, altfel durata de viata este cu jumatate de ora mai mare; pentru streaming media, bateria tine 3 ore si jumatate, iar daca nu este folosita sau gradul de utilizare este redus, tableta ramane pornita pana la 72 de ore.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
precomenzi,
tableta AllDro,
Visual Fan
/actualitate/precomenzile-pentru-tableta-alldro-vor-fi-onorate-din-23-decembrie-7764857
7764857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.