Poza zilei: cercurile misterioase de pe fundul mării

Autor: Matei Postat la 26 septembrie 2012 63 afişări

Yoji Ookata este numele scafandrului care a făcut poza zilei de astăzi, un autodicat în domeniul fotografiei, potrivit twistedsifter.com.. După scufundări şi poze făcute la un nivel mai puţin profesional, Yoji a prins curaj şi a renunţat la slujba pe care o avea iniţial şi a început să lucreze ca fotograf freelancer.

Într-o scufundare recentă la aproximativ 25 de metri, Yoji a observat urme "ciudate" în nisip: o formă complexă cu diametrul de aproximativ doi metri. Tiparele desenate au ridicat numeroase întrebări din partea specialiştilor, dar misterul a fost până la urmă elucidat: urmele au fost create de o specie de peşte şi erau consecinţele unui ritual de împerechere.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/poza-zilei-cercurile-misterioase-de-pe-fundul-marii-10125061
10125061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.