Povestea unuia dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România. A început o afacere în anii 2000 împreună cu fratele său iar acum rulează sute de milioane

Postat la 22 februarie 2024 20092 afişări

Povestea unuia dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România. A început o afacere în anii 2000 împreună cu fratele său iar acum rulează sute de milioane

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 058. Marius Ştefan, Cofondator şi CEO, Autonom

S-a avântat în lumea antreprenoriatului alături de fratele său, Dan Ştefan, în 2006, când au pus bazele firmei româneşti de închirieri de maşini Autonom, ajunsă astăzi cea mai extinsă reţea de mobilitate din România. Anterior, executivul a urmat cursurile ASE (Tranzacţii Internaţionale), dar şi o serie de programe la London Business School, Harvard Business School şi Stanford University.

El este totodată membru în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom. Anul trecut, grupul Autonom a avut o cifră de afaceri netă de peste 636 de milioane de lei, un profit de 65,6 milioane şi un număr mediu de 416 angajaţi, potrivit datelor publice disponibile. Anterior, Marius Ştefan a spus pentru BUSINESS Magazin că prioritatea sa pentru viitor este asigurarea unui cadru în care oamenii pot în continuare să evolueze în fiecare zi şi să genereze o schimbare pozitivă în comunităţile în care suntem prezenţi, prin susţinerea educaţiei şi prin reducerea impactului pe care îl avem asupra mediul înconjurător.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.