Povestea tânărului de 15 ani care a câştigat 1,5 milioane de dolari în trei zile

Autor: Ioana Matei Postat la 13 august 2014 1072 afişări

Povestea tânărului de 15 ani care a câştigat 1,5 milioane de dolari în trei zile

 “Nu asculta ce spun alţi oameni. Dacă eşti un antreprenor tânăr şi încerci să reuşeşti în afacerile online, nu porni de la premisa că nu vei reuşi. Cu ajutorul internetului aşa cum este acum, poţi să faci orice. Aşa am gândit eu de la început şi cred că mă descurc bine”, spunea într-un interviu acordat Juniorbiz.com Adam Horwitz, antreprenorul din Los Angeles, SUA, care a devenit milionar înainte de a a ajunge la majorat.

Lui Adam Horwitz i-a venit ideea care avea să îl îmbogăţească la 15 ani. A fondat Urban Stomp, un website unde posta muzică şi adresele petrecerilor din zona Los Angeles-ului. Site-ul a făcut profit prin vânzarea hainelor prin link-uri afiliate. Succesul lui Adam a fost însă prea mare: a adus la o petrecere 800 de persoane şi a fost nevoit să renunţe la site după câteva săptămâni de activitate.

Adam spune că a învăţat din greşelile sale şi acum îi învaţă pe adolescenţi cum să facă bani online. Cursurile lui, “Tycon Cash Flow” şi “Cell Phone Treasure” i-au adus fiecare profit în valoare 100.000 de dolari. Ultimul său curs, ‘Mobile Monopoly’, i-a adus câştiguri de 1,5 milioane de dolari în trei zile, potrivit juniorbiz.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanar,
afaceri,
milionar,
adolescenti,
site
/actualitate/povestea-tanarului-de-15-ani-care-a-castigat-1-5-milioane-de-dolari-in-trei-zile-13083264
13083264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.