Povestea supravietuitorului a doua valuri seismice

Postat la 17 martie 2011 11 afişări

Un indonezian a afirmat joi ca este supravietuitorul a doua valuri seismice, cel care a devastat provincia indoneziana Aceh in 2004 si al doilea vineri, in Sendai, care a urmat cutremurului cu magnitudinea 8,9 grade pe scara Richter, produs in Japonia.

Zahrul Fuadi, in varsta de 39 de ani, doctorand in inginerie, asista vineri, 11 martie, la un seminar in campusul Sendai, oras situat pe coasta de nord-est a Japoniei, devastata de un val de zece metri inaltime. Cu sapte ani inainte, el a trebuit sa fuga din fata valului seismic care a a afectat provincia Aceh.

"Sunt supravietuitorul a doua dezastre colosale. Sunt foarte recunoscator, putini oameni au trait asa ceva si au supravietuit", a declarat Fuadi."De fapt, mi-e mai frica de tsunami decat de cutremure. Am fugit pentru a scapa de tsunami la Aceh si mi-am spus ca e sfarsitul lumii", a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poveste,
supravietuitor,
seism
/actualitate/povestea-supravietuitorului-a-doua-valuri-seismice-8071385
8071385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.