Povestea neştiută a şlagărului „Bună seara, iubite", cântat de Loredana Groza şi Ion Caramitru

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 septembrie 2021 180 afişări

Loredana Groza a spus, duminică, la Aleph News, povestea celui mai cunoscut şlagăr românesc din toate timpurile, „Bună seara, iubite", pe care l-a interpretat alături de Ion Caramitru. Artista a mai spus că vestea decesului marelui actor a şocat-o.

Povestea neştiută a şlagărului „Bună seara, iubite", cântat de Loredana Groza şi Ion Caramitru

Loredana Groza a povestit că l-a întâlnit pentru prima oară pe Ion Caramitru în timpul unui spectacol de la Constanţa.

„Am avut un şoc când l-am întâlnit la Sala Sporturilor. Nu ştiam că voi avea această surpriză, dar în momentul în care a început cântecul dânsul a apărut din culise recitând şi a avut un moment, toţi cei care au fost prezenţi acolo şi-l amintesc şi acum. A fost un moment electrizant, a fost divin, am început să plâng, să mă frec la ochi pentru că nu-mi venea să cred că îl văd pentru prima oară. Vocea lui este inconfundabilă şi care îţi trezeşte toate stările bucurie, tristeţe, nostalgie, orice emoţie reuşea să transmită prin vocea, energia lui. Cred ca în momentul ala, a fost un moment în care m-a descoperit şi l-am cunsocut şi eu cu adevărat pentru că după aia am început să facem turnee împreună”, a dezvăluit artista.

Loredana Groza şi-a adus aminte că a plâns după ce a auzit înregistrarea cântecului „Bună seara, iubite". Atunci, ea a înţeles că interpretarea îi va schimba viaţa.

„În noaptea în care am înregistrat, atunci a fost o noapte extrem de lungă, sute de duble, eram epuizată, nu avem niciun fel de studii de canto... Încercarea mea şi dorinţa de a ma depăşi, când am auzit mixajul şi când am văzut cum a reuşit să îmbine vocea mea cu a lui Ion Caramitru, Adrian Enescu, recunosc că am început să plâng m-am simţit speriată într-un mod pozitiv. Simţeam că va veni un tsunami după acest cântec şi parcă îmi era teamă să-l cânt pentru că ştiam că îmi va schimba viaţa acest cântec şi asta s-a întâmplat”, a povestit cântăreaţa.

Loredana Groza a dezvăluit ce sfat a primit de la Ion Caramitru.

„Să nu pun filtre atunci când sunt pe scenă şi să transmit emoţia, să fiu eu. Mi-a spus: ai puterea să treci rampa şi să nu-ţi fie niciodată teamă să o foloseşti şi să ai încredere în tine”, a spus Loredana Groza.

„Sunt încă şocată de veste (vestea decesului n.r.)”, a precizat artista.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loredana groza,
ion caramitru,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.