Povestea miliardarului care înghiţea flăcări pe stradă

Autor: Ioana Matei Postat la 10 februarie 2017 365 afişări

Canadianul Guy Laliberté, fondatorul Cirque du Soleil, şi-a început cariera în lumea circului pe străzi: cânta la acordean, mergea cu picioroangele şi mânca foc pentru a-şi câştiga existenţa, potrivit unui articol publicat de Business Insider.

Povestea miliardarului care înghiţea flăcări pe stradă

A riscat totul în 1987, când a adus o trupă de succes din Quebec la Festivalul de Arte din Los Angeles, fără să cumpere bilete pentru membrii trupei şi pentru zborul de întoarcere. Pariul a fost unul de succes, iar grupul de circ a ajuns în cele din urmă în Las Vegas, unde a evoluat spre trupa de renume mondial Cirque du Soleil.

În prezent, Laliberté este CEO-ul Cirque du Soleil, un jucător de pocher profesionist, care a cumpărat bilete pentru călătoriile în spaţiu ale lui Elon Musk. Are o avere totală evaluată de 2,5 miliarde.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.