Povestea inspiraţională a unui bărbat care şi-a petrecut peste 50 de ani la aceeaşi şcoală

Autor: Simona Chirciu Postat la 02 septembrie 2022 80 afişări

Niciun vis nu este imposibil pentru cei care au susţinerea necesară din partea celor din jur. O şcoală din nordul Californiei (SUA) are în acest an un nou director: dar nu este un străin, ci fostul îngrijitor.

Povestea inspiraţională a unui bărbat care şi-a petrecut peste 50 de ani la aceeaşi şcoală

Bărbatul cunoaşte şcoala generală de peste 50 de ani, când a intrat acolo ca elev, iar apoi, în ultimii peste 30 de ani a fost angajat mai întâi ca om de serviciu (timp de 14 ani), iar apoi ca profesor. A devenit cadru didactic după ce a fost încurajat de restul profesorilor să facă acest pas, uimiţi de relaţia pe care îngrijitorul o avea cu elevii.

Pentru a putea preda, Mike Huss a trebuit să facă o facultate de profil, aşa că, ziua era om de serviciu şi spăla culoarele din şcoală, seara învăţa, iar noaptea era nevoit să aibă grijă de bebeluşul său. Însă efortul său a dat roade.

Astfel, ultimii 19 ani i-a petrecut în şcoală din postura de profesor... iar acum a devenit director. Bărbatul spune că niciodată nu e prea târziu să-ţi urmezi visul, oricât de imposibi ar părea.

„Sunt binecuvântat. Merg la şcoală şi muncesc din greu. Dau tot ce am eu mai bun. Şcoala e un loc minunat datorită copiilor”, a spus Huss pentru Good Morning America, zilele trecute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şcoală,
profesor,
poveste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.