Povestea IMPRESIONANTĂ a lui Ed Sheeran. Cum a ajuns cântăreţul de la DORMITUL PE STRĂZI la o avere de aproape 1 MILIARD de lire sterline

Postat la 28 mai 2019 3669 afişări

Povestea IMPRESIONANTĂ a lui Ed Sheeran. Cum a ajuns cântăreţul de la DORMITUL PE STRĂZI la o avere de aproape 1 MILIARD de lire sterline

Ed Sheeran a atins deja recordul pentru cei mai mulţi bani într-un singur an, iar acum este pe cale să devină miliardar înainte de a face 30 de ani, conform Daily Mail.

Sheeran, care a împlinit 28 de ani în februarie, a acumulat deja o avere uimitoare, adăugând săptămânal milioane de lire sterline în cont datorită succesului obţinut de turneele sale. Până acum, acestea i-ar fi adus aproximativ 500 de milioane de lire sterline.

Ed Sheeran este aşteptat să câştige peste 100 milioane de lire în următoarele 3 luni, datorită turneului său Divide, iar acest lucru înseamnă că va depăşi recordul U2 de 579milioane de lire câştigaţi în timpul turneului desfăşurat între 2009 şi 2011.

În trecut, Ed Sheeran a povestit că a dormit pe străzi timp de doi ani şi jumătate, cântând pe stradă pentru a supravieţui.

Expertul în PR Marcel Knobil crede că popularitatea lui Sheeran poate fi legată de personajul său umil şi de talentul: "Ed este o persoană extrem de talentată care demonstrează că nu este întotdeauna despre ambalaj, ci despre produsul perfect.Oameni precum el, Adele şi Sam Smith dau mai puţină încredere în strălucire şi doar arată talentul brut".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliardar,
castigare,
dailymail,
record,
talent,
turneu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.