Căderea... Căci omul nu trăieşte doar cu pâine

Postat la 27 mai 2019 56 afişări

Căderea... Căci omul nu trăieşte doar cu pâine

Noi despre ce vorbim? Despre Liviu Dragnea sau despre alegerile europarlamentare?

Vedeţi, suntem într-o uluită admiraţie. Şi într-o uluitoare neputinţă.

Nu sunt deloc fericit că Liviu Dragnea a fost condamnat. Sunt nefericit pentru că acest om nu ar fi trebuit să ajungă niciodată în fruntea celui mai important partid din RO. Ce mi-e mie Oprişan sau Claudiu Manda? Olguţa Vasilescu? Rădulescu? Care-i vor urma!

PSD nu trebuia să piardă. A majorat salariile, economia merge bine. De ce a pierdut PSD? Oare pentru că nu a ştiut cum să spună sărut-mâna? USR/PLUS este un partid/alianţă de stânga – mărie cu altă pălărie. Acest partid va înlocui PSD. PSD este istorie.

PSD a pierdut pentru că nu ştie limbi străine. Un partid vechi, cu deputaţi murdari, cu lider îmbrăcaţi cu pantaloni de la Ceauşescu. Voi îmi ziceţi că PSD va renaşte cu Marian Oprişan în frunte? Când ai 4 milioane de oameni plecaţi din ţară, adică o cincime din electorat, trebuie să fii obosit la cap să nu ai un discurs pentru ei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
cadere,
paine,
dragnea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.