Povestea actorului de la Hollywood care a renunţat la carieră şi la milioanele de dolari pe care le făcea pentru a rămâne acasă cu copiii - VIDEO

Autor: Roxana Cârcior, Mircea Nica Postat la 27 mai 2019 3045 afişări

Rick Moranis este o legendă a comediei care a lucrat alături de cele mai mari vedete din Hollywood printre care Steve Martin, Sigourney Weaver, Dan Ackroyd şi Bill Murray.

 

Rick a apărut în cele mai amuzante şi memorabile filme din anii 80 şi 90 printre care Ghostbusters, Little Shop of Horrors, Honey, I Shrunk the Kids şi Spaceballs.

Filmele în care a apărut în mod constant au făcut sute de milioane de dolari.

În 1986 a întâlnit-o pe Ann Belsky, designer de costume. S-au căsătorit şi au făcut 2 copii.

Chiar în momentul în care cariera lui Rick era puternică, Ann a fost diagnosticată cu cancer la sân. După o luptă lungă, a murit în 1997. Avea doar 35 de ani.

Amândoi copiii erau încă sugari şi Rick şi-a dat seama cât de greu era să faci filme şi să-i creşti în acelaşi timp.

Cu cariera sa de milioane de dolari ajunsă la apogeu, Rick a decis să părăsească Hollywood-ul şi să fie un tată casnic. Lumea credea că era nebun. El nu a crezut că face ceva ieşit din comun.

„În fiecare zi se întâmplă câte ceva, iar oamenii trebuie să facă modificări la vieţile lor pentru tot felul de motive”.

El a vrut pentru copii lui să aibă o viaţă fericită acasă. Pentru el, asta a fost mai important decât să facă filme. „Când îmi veneau copiii acasă, era muzică, lumini, şi mirosuri plăcute ieşind din bucătărie. Era un loc vesel unde puteai sa vii şi asta am vrut. ”

În 20 de ani a scos două albume cu muzică de comedie, şi ocazional face anunţuri radio, dar nu a mai apărut pe ecran din 1997.

Când a fost întrebat dacă îi este dor să fie creativ, el a răspuns: „Nu m-am îndepărtat de asta. Am aplicat toată creativitatea mea vieţii de acasă, copiilor. Nu m-am schimbat. Mi-am schimbat doar concentrarea.”

Într-o noapte din 2017 începuse să joace din nou la un spectacol caritabil pentru a-şi ajuta un prieten. Nepotul său a rămas paralizat după un accident la măduva spinării.

Rick este un actor extraordinar, dar, mai ales, un tată extraordinar. „Am decis că vreau să fiu acasă cu familia mea. Nu am absolut nici un regret. Viaţa mea este minunată.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.