Marian Oprişan spune că i-a cerut în faţa lui Dragnea să demisioneze. Ce răspuns a primit

Postat la 26 mai 2019 253 afişări

Marian Oprişan a declarat, la ieşirea din sediul PSD, că i-a cerut personal demisia lui Liviu Dragnea, iar acesta i-a răspuns că o să se mai gândească. Liderul PSD Vrancea a mai punctat că ar trebui convocat în zilele următoare un CEx pentru a discuta rezultatele alegerilor.

Marian Oprişan spune că i-a cerut în faţa lui Dragnea să demisioneze. Ce răspuns a primit

Întrebat dacă i-a cerut în mod direct demisia lui Liviu Dragnea, Orişan a spus că da, iar Dragnea i-a răspuns „în stilul său”.

„(A răspuns, n.r.) Că o să se mai gândească. În stilul domniei sale. Când te crezi stăpânul partidului, aşa păţeşti. El tot timpul s-a crezut stăpânul partidului. (...) Eu spus ce gândesc, iar miercuri ar trebui convocat un CEx în care să discutăm serios rezultatele alegerilor”, a declarat liderul PSD Vrancea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după închiderea secţiilor de votare, că îşi asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în şedinţa Comitetului Executivului Naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
raspuns,
primire,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.