Povestea bărbatului care şi-a vândut viaţa pe eBay şi a luat-o de la zero în sălbăticie

Autor: Ioana Matei Postat la 15 august 2014 2027 afişări

Povestea bărbatului care şi-a vândut viaţa pe eBay şi a luat-o de la zero în sălbăticie

Jan Usher, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Australia s-a săturat de viaţa sa şi a apelat la o soluţie dramatică, dar care i-a adus în cele din urmă fericirea.

După ce a divorţat, s-a săturat de locul său de muncă şi de viaţa în Australia, a ales să îşi vândă pe eBay una dintre cele mai incredibile posesii: propria viaţă. A postat casa, maşina, jetski-ul şi chiar şi locul de muncă, împreună cu toate celelalte lucruri pe care le deţinea pe site. 

“Nu sunt sigur dacă decizia a fost inspirată de nebunie, prostie sau o criză a vârstei de mijloc”, a declarat el, potrivit The Richest.com. Indiferent de motivele sale, vânzarea a fost a zecea cea mai mare realizată pe eBay. A primit 309.292 dolari în urma licitaţiei, bani cu care a decis să îşi înceapă viaţa de la zero pe o insulă pustie din Caraibe. Şase ani mai târziu, este mai fericit ca niciodată.

Povestea lui va fi chiar subiectul unui documentar în care va dezvălui ce înseamnă să renunţi la tot pentru o viaţă în sălbăticie.“Am fost mereu un aventurier, am petrecut mult timp practicând activităţi în aer liber precum căţăratul, canoele şi scufundările” a declarat el pentru Daily Mail.

Usher are acum suficient timp pentru a face toate activităţile sale preferate în aer liber, chiar dacă acest lucru înseamnă că trăieşte fără electricitate şi cultivându-şi majoritatea alimentelor. “Cultivăm nucă de cocos, ananas, yukka, trestie de zahăr şi arahide, dar nu am perfecţionat încă arta de a creşte alte tipuri de legume pe insulă.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
ebay,
insula,
divort,
masina
/actualitate/povestea-barbatului-care-si-a-vandut-viata-pe-ebay-si-a-luat-o-de-la-zero-in-salbaticie-13096573
13096573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.