Poşta Română se va împrumuta cu 100 milioane de lei pentru finanţare

Postat la 26 decembrie 2012 54 afişări

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) va semna, în perioada următoare, mai multe contracte de împrumut pentru suma totală de 100 milioane de lei, banii urmând să finanţeze capitalul de lucru al operatorului poştal.

"Poşta a scos la licitaţie patru loturi de 20 milioane de lei şi două loturi de 10 milioane de lei. Au fost primite patru oferte din partea a patru bănci. Nici una dintre oferte nu a fost refuzată. Toate loturile au fost atribuite costul total încadrându-se în limita de 8,8 milioane de lei. Dupa semnarea contractelor, in funcţie de clauzele contractuale, vom reveni cu detalii despre câştigător", se arată într-un răspuns al CNPR remis la solicitarea MEDIAFAX. Anunţul de participare a fost publicat pe www.e-licitatie.ro în 18 iulie, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor a expirat la 3 septembrie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
posta romana,
finantare,
CNPR,
imprumut,
datorii
/actualitate/posta-romana-se-va-imprumuta-cu-100-milioane-de-lei-pentru-finantare-10411593
10411593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.