Posesoarele de Bonus Card Garanti au facut pana la finele lui ianuarie cumparaturi pe bonus de 2 mil. lei

Postat la 01 martie 2011 42 afişări

Garanti Bank acorda 5% bonus femeilor care cumpara cu Bonus Card la orice produs achizitionat in data de 8 martie in reteaua de magazine partenere, iar in perioada 1-8 martie, cumparaturile de produse cosmetice din magazinele de specialitate si farmacii se vor imparti automat in trei rate fara dobanda.

Anul trecut, banca a lansat Bonus Card cu Oglinda, o varianta pentru femei a produsului Bonus Card, prin care posesoarele pot cumpara produse in rate fara dobanda din reteaua de 4.500 de magazine partenere ale bancii si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate cu cardul. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi in cadrul acestei retele.

"Aceste campanii au ca scop intensificarea utilizarii cardului de credit. La sfarsitul lunii ianuarie 2011, utilizatorii cardului de credit Bonus Card facusera cumparaturi gratuite in valoare de 2 milioane RON, utilizand bonusul acumulat in urma tranzactiilor achitate cu acest card la comercianti", a spus Ilgaz Kaya, director central marketing al Garanti Bank.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank are o retea de 74 de agentii, 150 ATM-uri si peste 7.000 terminale POS. Anul trecut, banca a inregistrat o crestere de 70% a activelor fata de anul precedent, pana la 1,4 miliarde euro, detinand pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
card,
Garanti Bank,
Bonus Card,
promotie,
martie,
femei
/actualitate/posesoarele-de-bonus-card-garanti-au-facut-pana-la-finele-lui-ianuarie-cumparaturi-pe-bonus-de-2-mil-lei-8020738
8020738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.