Portland Trust vrea să extindă cu 80.000 mp Floreasca Park

Autor: Cristina Cuncea Postat la 23 aprilie 2013 105 afişări

Portland Trust a închiriat 75% din proiectul de birouri Floreasca Park, iar obiectivul este un grad de ocupare de 90% până în noiembrie, data prevăzută pentru finalizare, iar pentru următorii trei ani compania vrea să extindă complexul cu alţi 80.000 mp de birouri certificate verde.

Portland Trust vrea să extindă cu 80.000 mp Floreasca Park

Portland Trust a închiriat 75% din proiectul de birouri Floreasca Park, iar obiectivul este un grad de ocupare de 90% până în noiembrie, data prevăzută pentru finalizare, iar pentru următorii trei ani compania vrea să extindă complexul cu alţi 80.000 mp de birouri certificate verde. Robert Neale, fondatorul companiei, a arătat că terenul necesar pentru extinderea Floreasca Park „este sub controlul companiei“, dar mai sunt de reglat anumite aspecte juridice.

„Este vorba de trei hectare de teren şi voi continua colaborarea cu prietenul meu Gigi (Gigi Becali, n.red.). Nu vreau să spun mai mult despre ceea ce vrem să facem cu acest teren pentru că anumite aspecte juridice legate de acest teren sunt în curs de a fi finalizate“, a adăugat Neale.

Portland a cumpărat de la Becali cele două hectare de teren necesare dezvoltării celor două imobile de birouri din Floreasca Park, din apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, cu o suprafaţă totală de 37.500 de metri pătraţi. 

Cele două clădiri sunt închiriate, potrivit lui Neale, în proporţie de 75%, iar singurii chiriaşi cunoscuţi până acum sunt Oracle cu 25.000 de metri pătraţi şi BASF cu circa 2.000 de metri pătraţi. Portland Trust este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe piaţa din Bucureşti, fiind dezvoltatorul clădirii de birouri Opera Center I şi II, Bucharest Business Park şi Floreasca 169A. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
floreasca park,
portland trust,
birouri
/actualitate/portland-trust-vrea-sa-extinda-cu-80-000-mp-floreasca-park-10784854
10784854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.