Porsche Leasing vinde finanţări în lei cu rate fixe şi dobândă de 10,4% pe an

Autor: Anelis Baciu Postat la 20 februarie 2013 26 afişări

Porsche Leasing, compania de leasing financiar a grupului austriac cu acelaşi nume, a început să vândă de luna aceasta şi finanţări în lei cu dobânzi fixe pe întreaga perioadă a contractului.

Porsche Leasing, compania de leasing financiar a grupului austriac cu acelaşi nume, a început să vândă de luna aceasta şi finanţări în lei cu dobânzi fixe pe întreaga perioadă a contractului. Clienţii care optează pentru o astfel de finanţare vor plăti un avans minim de 15%, cu zece puncte procentuale mai mic decât pentru finanţările în euro. Dobânda fixă este de 10,5% pe an. Companiile de leasing au început să promoveze mai agresiv finanţările în lei pe modelul băncilor, sub presiunea scăderii resurselor în valută şi a noilor reglementări. Unele companii de leasing au testat şi în trecut piaţa cu produse de finanţare în lei, dar clienţii sunt încă reticenţi vizavi de acest tip de credite în principal datorită dobânzilor semnificativ mai mari.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/porsche-leasing-vinde-finantari-in-lei-cu-rate-fixe-si-dobanda-de-10-4-pe-an-10577749
10577749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.