Porsche caută 25 de ingineri software pentru un centru de dezvoltare din Cluj

Postat la 17 martie 2016 107 afişări

Porsche caută 25 de ingineri software pentru un centru de dezvoltare din Cluj

Compania Porsche Engineering România, filiala locală a gigantului german Porsche, deschide la Cluj-Napoca un centru de devoltare software în domeniul auto, unde vor lucra 25 de oameni până la finalul anului.

Compania Porsche En­gi­ne­ering România SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, a fost înfiinţată în luna sep­tem­brie a anului trecut.

„Prin intermediul noii re­pre­zentanţe din Cluj, acti­vitatea de dezvoltare este con­centrată în con­tinuare în mod con­sec­vent asupra auto­vehiculului viitorului. Clujul va contribui la susţi­ne­rea pro­cesului de di­gita­lizare a auto­vehi­cu­lului de către firma noastră“, a de­clarat Malte Rad­mann, pre­şe­dintele consiliului de ad­mi­nistraţie al Porsche En­gine­ering.

Pentru a creşte gradul de digitalizare al automobilelor Porsche, compania are nevoie de ingineri software de primă clasă, iar Clujul nu duce lipsă de experţi în acest domeniu. Tot legat de această ştire site-ul Autoevolution.com anunţă că cei de la Porsche vor plăti bonusuri între 8.911 şi 15.600 de euro angajaţilor săi pentru realizările din cursul anului financiar 2015.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/porsche-cauta-25-de-ingineri-software-pentru-un-centru-de-dezvoltare-din-cluj-15113411
15113411
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Top 10 cele mai căutate joburi. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.