Ponta va discuta cu PNL despre confiscarea averii ilicite: Tendinţa europeană este "follow the money"

Postat la 09 mai 2013 27 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat că discută cu liderii PNL despre propunerea de confiscare a averilor ilicite şi a explicat că aceasta urmează tendinţa europeană "follow the money" (urmăreşte banii-n.r.), în condiţiile în care persoanele sancţionate penal rămân în prezent cu averea dobândită ilicit.

Ponta va discuta cu PNL despre confiscarea averii ilicite: Tendinţa europeană este "follow the money"

 "Am discutat şi urmează să discutăm în continuare. Este o modificare deja la nivel european, iar faptul că avem în România foarte multe cauze penale în care nu recuperăm prejudiciul... e bine că mai ajung în închisoare cei care comit fapte penale, dar aş vrea să recuperăm prejudicii cât mai multe", a spus Ponta.

El a arătat că, în România, nu sunt aplicate în prezent destule sancţiuni, inclusiv pecuniare, celor care au venituri în urma unor acţiuni ilegale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-va-discuta-cu-pnl-despre-confiscarea-averii-ilicite-tendinta-europeana-este-follow-the-money-10867764
10867764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.