Ponta spune că Florin Georgescu i-a explicat semnificaţia unor termeni economici, ca PIB sau ESA

Postat la 21 noiembrie 2013 114 afişări

Lucrurile bune făcute într-un şi jumătate de guvernare se datorează lui Florin Georgescu, iar cele rele sunt contribuţia prim-ministrului şi ministrului delegat pentru buget, a afirmat, joi, Victor Ponta, la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa prim-viceguvernatorului BNR.

Ponta spune că Florin Georgescu i-a explicat semnificaţia unor termeni economici, ca PIB sau ESA

 "Sunt astăzi aici şi vorbesc în calitate de unul dintre elevii domnului Florin Georgescu. În 2010, în martie dacă nu mă înşel, domnul Georgescu m-a luat să mă înveţe câteva lucruri absolut necesare pentru orice eventuală poziţie pe care urma să o ocup. Ulterior, domnul profesor Dãianu s-a alăturat acestui efort, încă nu fructuos, de a creşte o nouă generaţie, s-a alăturat şi Liviu Voinea. Aşa încât lucrurile bune făcute într-un an şi jumătate de guvern sunt datorate domnului Georgescu, iar cele rele sunt contribuţia mea personală şi a lui Liviu Voinea", a spus Ponta.

Premierul a mai arătat că prim-viceguvernatorul BNR a fost persoana care i-a explicat semnificaţia unor termeni economici, cum ar fi "PIB" sau "ESA", şi totodată l-a învăţat "consecvenţa".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-spune-ca-florin-georgescu-i-a-explicat-semnificatia-unor-termeni-economici-ca-pib-sau-esa-11712449
11712449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.