Ponta: Şeful CNSC este prieten cu Blaga şi Udrea şi blochează licitaţii; voi schimba însă legea

Autor: Mediafax Postat la 07 ianuarie 2013 13 afişări

Guvernul va modifica legea pentru a debloca licitaţii oprite de Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor, a afirmat premierul Ponta (desen), criticând decizia CNSC de a bloca iar proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov şi susţinând că şeful instituţiei, Bogdan Lehel, este prieten cu lierii PDL Blaga şi Udrea.

Guvernul va modifica legea pentru a debloca licitaţii oprite de Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor, a afirmat premierul Ponta (desen), criticând decizia CNSC de a bloca iar proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov şi susţinând că şeful instituţiei, Bogdan Lehel, este prieten cu lierii PDL Blaga şi Udrea. "O să schimb legea şi o să explic la Uniunea Europeană, o să le arăt exact. (...) O s-o schimbăm imediat, pentru că vreau să deblochez şi o să mă bat şi cu domnul Lehel, şi cu gaşca lui, şi cu toţi ceilalţi, că dacă până în 2016 nu reuşesc să fac aceste autostrăzi, Bucureşti-Comarnic-Braşov, Piteşti-Craiova...", a spus Ponta la Antena 3, arătând că cei de la CNSC sunt "nişte dumnezei".

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-seful-cnsc-este-prieten-cu-blaga-si-udrea-si-blocheaza-licitatii-voi-schimba-insa-legea-10434774
10434774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.