Ponta se întâlneşte azi cu preşedintele pentru a discuta despre Consiliul European: Şi eu, şi Băsescu am primit invitaţie

Postat la 14 iunie 2012 8 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, că atât el, cât şi preşedintele Băsescu au primit invitaţii la Consiliul European, el precizând că se va întâlni cu şeful statului în cursul zilei, întâlnirea fiind fixată în funcţie de programul celor doi.

Ponta a spus că va pune la dispoziţia presei invitaţia de la Consiliul European pe care a primit-o de la Van Rompuy. "Amândoi suntem invitaţi, şi şeful statului, şi primul-ministru, primesc programul, primesc absolut tot, după care cei doi sau, mă rog, fiecare ţară stabileşte cine este reprezentantul", a spus Ponta. Întrebat dacă a stabilit o oră pentru întâlnirea cu preşedintele, Ponta a răspuns: "În funcţie de program". Premierul Victor Ponta a precizat miercuri seară că se va întâlni, joi, cu preşedintele Traian Băsescu, dar a apreciat că el va fi cel care va reprezenta România la reuniunea Consiliului European.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ponta,
consiliul european,
basescu,
Cex,
PSD
/actualitate/ponta-se-intalneste-azi-cu-presedintele-pentru-a-discuta-despre-consiliul-european-si-eu-si-basescu-am-primit-invitatie-9746977
9746977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.