Ponta: PSD, UNPR şi PC vor avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi locale parţiale

Postat la 17 martie 2014 24 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că PSD, UNPR şi PC, partide care formează o alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare, vor avea candidaţi comuni şi la alegerile parlamentare şi locale parţiale care se vor desfăşura pe 25 mai.

Ponta: PSD, UNPR şi PC vor avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi locale parţiale

 "Azi avem de luat câteva decizii politice legate de modul în care ne pregătim pentru 25 mai. Trebuie să decidem care vor fi candidaţii noştri comuni tot în alianţa electorală PSD-UNPR-PC pentru colegiile rămase libere de parlamentari pe care Guvernul probabil chiar miercuri va începe procedura pentru alegerea acestora - în egală măsură primari şi consilii locale, acolo unde este nevoie", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

Ponta a mai spus că în cursul acestei săptămâni vor fi depuse şi candidaturile comune ale alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de aleşi locali vor avea loc în 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anunţat, în urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-psd-unpr-si-pc-vor-avea-candidati-comuni-la-alegerile-parlamentare-si-locale-partiale-12277246
12277246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.