Ponta: POSDRU va fi deblocat în această săptămână

Postat la 19 noiembrie 2012 11 afişări

Premierul Victor Ponta a anuţat, luni, că POSDRU va fi deblocat în această săptămână, urmând a reîncepe transmiterile de cereri de decontare către Comisia Europeană, el arătând că Guvernul a reuşit şi deblocarea Programului Operaţional Regional şi Programului Operaţional Sectorial pe Mediu.

"Am informat colegii din USL, alături de miniştrii de resort, despre faptul că Guvernul actual, în cele şase luni de activitate, a reuşit să îndrepte foarte multe din deficienţele produse de vechile guvernări în perioada 2009-2011, astfel încât Programul Operaţional Regional şi Programul Operaţional Sectorial pe Mediu au fost deblocate prin aplicarea unor corecţii financiare mai mici decât se solicitase iniţial. De asemenea, POSDRU în această săptămână va fi deblocat, vor reîncepe transmiterile de cereri de decontare către Comisia Europeană", a anunţat Ponta. El a precizat că vor rămâne în suspensie, pentru sfârşitul anului şi începutul anului viitor, deblocarea Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii şi Programului Operaţional Sectorial de Transporturi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
posdru,
fonduri,
blocaj
/actualitate/ponta-posdru-va-fi-deblocat-in-aceasta-saptamana-10337434
10337434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.