Ponta: Oricui vrea să muncească în România, Băsescu îi dă în cap, îi face dosar sau îl înjură

Postat la 30 august 2013 49 afişări

Preşedintele Traian Băsescu "dă în cap, face dosar sau înjură" pe oricine vrea să muncească în România, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta subliniind că scopul USL este de a scăpa ţara de "regimul Băsescu" până în 2014.

Ponta: Oricui vrea să muncească în România, Băsescu îi dă în cap, îi face dosar sau îl înjură

 "Din punct de vedre politic, avem acelaşi necaz pe care l-am avut în ultimii nouă ani, şi anume oricine vrea să muncească în România, apare domnul Băsecu şi îi dă în cap sau îi face un dosar penal sau îl înjură pe la televizor. Cred că am rezistat bine până acum şi o să rezistăm şi mai bine de acum încolo", a spus Ponta, îm deschiderea şedinţei BPN al PSD.

El a arătat că scopul politic pentru care a fost format USL este acela de a reuşi până anul viitor se scape România de tot ce înseamnă "regimul Băsescu", nu doar de Traian Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-oricui-vrea-sa-munceasca-in-romania-basescu-ii-da-in-cap-ii-face-dosar-sau-il-injura-11281691
11281691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.