Ponta: Medicii rezidenţi nu pot spera la creşteri salariale în acest an

Postat la 24 ianuarie 2013 15 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Iaşi, că medicii rezidenţi nu pot spera la creşteri salariale în acest an, dar că poate fi creat un "pachet de sprijin" pentru această categorie, care să vizeze între altele şi oferirea de locuinţe.

Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că "în 2013, noi majorări de salarii foarte greu vor fi", răspunzând unei întrebări referitoare la posibilitatea măririi veniturilor pentru medicii rezidenţi.

"În acest an, noi majorări de salarii foarte greu vor mai fi, după ceea ce am acordat deja. Dacă vorbim de medicii rezidenţi, sunt o categorie specială, cu necesităţi speciale. Putem face un alt tip de pachet de sprijin care se referă la locuinţă sau la alte avantaje. Referitor strict la salarii, în 2013, nu cred că putem să umblăm. Pentru nimeni, nu doar pentru medicii rezidenţi", a afirmat Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Medicii rezidenţi,
salarii
/actualitate/ponta-medicii-rezidenti-nu-pot-spera-la-cresteri-salariale-in-acest-an-10520570
10520570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.