Ponta: Linia de credit a Chinei este pentru firme private care se mişcă foarte repede cu proiectele

Postat la 29 noiembrie 2013 36 afişări

Linia de credit de 10 miliarde dolari este pusă la dispoziţia de China firmelor private din Europa Centrală şi de Est care "se mişcă foarte repede" cu depunerea de proiecte, acestea urmând astfel să beneficieze de finanţare cu garanţia statului chinez şi dobândă foarte mică, afirmă premierul Ponta.

Ponta: Linia de credit a Chinei este pentru firme private care se mişcă foarte repede cu proiectele

 "În loc să te mai duci la bancă, poţi să obţii mult mai uşor creditarea", a arătat Ponta la Antena 3.

China este pregătită să discute cu părţile relevante despre modalităţile de a valorifica o serie de canale de finanţare considerând că poate fi valorificată cu succes o linie specială de credit de 10 miliarde de dolari americani, în liniile trasate de regulamentele UE, a declarat premierul chinez, marţi, la Forumul economic şi comercial China-Europa Centrală şi de Est.

Linia de credit a fost anunţată şi în primăvara anului trecut, la precedenta ediţie a Forumului economic, de către premierul chinez din acel moment, Wen Jiabao.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-linia-de-credit-a-chinei-este-pentru-firme-private-care-se-misca-foarte-repede-cu-proiectele-11729787
11729787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.