ProTV la vârsta majoratului

Postat la 28 noiembrie 2013 146 afişări

1 decembrie 1995. Deloc întâmplător, de Ziua Naţională a României, milioane de televizoare s-au îmbogăţit cu o noua frecvenţă, de unde un chip, un zâmbet şi o voce, toate animate de o strălucire nemaivăzute şi nemaiauzite până atunci, au intrat în casele romanilor.

Andreea Esca a lansat în eter o nouă poveste, frumoasă, adevarată şi fără sfârşit prin cuvintele: „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti!„. Acestea au marcat începutul ProTV, un post pentru toţi românii, care avea să revoluţioneze termenul de televiziune comercială în România, apropiindu-l încă din start de profesionalismul practicat în acest domeniu în ţările occidentale.

Mereu atent la dorinţele privitorilor, preocupat de dorinţa de a asigura libertatea de gândire a acestora, ProTV şi-a propus să informeze, să distreze, dar şi să responsabilizeze. 18 ani au însemnat sute de mii de minute în direct, la ştiri, mii de filme, sute de seriale, sute de emisiuni şi evenimente speciale. 18 ani de ProTV au însemnat milioane de români mai informaţi, mai conectaţi la adrenalina realităţii şi alte milioane care au petrecut aici clipe încântătoare. Totodată, milioane de români au fost mobilizaţi de campaniile de suflet iniţiate de ProTV, al căror impact incredibil rămâne fără precedent în istoria ultimilor ani.

În urmă cu 18 ani se năştea nu numai cel mai vizionat post de televiziune, ProTV, ci şi un vis. Visul de a schimba lumea şi de a o transforma într-un loc mai bun. Acum, la vârsta majoratului, când românii gândesc mai liber ca oricând, ProTv construieşte o nouă mentalitate, un context cât se poate de proaspăt şi de inovator, care să-i motiveze pe români să trăiască aici, în ţara lor. ProTV dă glas Visului Românesc şi devine el însuşi vocea care-l îndeamnă pe fiecare român să spună: „Eu fac România!„.

La 18 ani de la lansare, ProTV rămâne singurul post de televiziune din Europa de Est care se poate mândri cu un prestigios premiu Emmy câştigat de redacţia Ştirilor ProTv, dar şi cu cele mai mari cifre de audienţă înregistrate vreodată de o televiziune din România cu emisiuni precum „Românii au talent„, „Vocea României„, „Ştirile ProTV„ şi multe altele.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/protv-la-varsta-majoratului-11727696
11727696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.