Ponta: Voi urmări personal proiectele convenite cu China, evaluate moderat-pesimist la 5 miliarde de euro

Postat la 28 noiembrie 2013 33 afişări

Premierul Victor Ponta a dat, joi, asigurări că va urmări personal evoluţia proiectelor din energie, infrastructură şi IT convenite cu China, care însumate depăşesc 5 miliarde de euro "moderat-pesimist" şi a precizat că în ianuarie o parte a şedinţei de guvern va fi alocată evaluării paşilor făcuţi.

Ponta: Voi urmări personal proiectele convenite cu China, evaluate moderat-pesimist la 5 miliarde de euro

 Şeful Executivului a făcut aceaste declaraţii pe Aeroportul Henri Coanda, la scurt timp după ce l-a condus la scara avionului pe premierul Chinei, Li Keqiang.

"Vreau să asigur că toate memorandumurile semnate între România şi China, referitoare la investiţii în energie, investiţii în infrastructură, investiţii în IT, vor fi urmărite de către mine personal, de către fiecare ministru, viceprim-ministru, iar în luna ianuarie vom face parte a şedinţei de Guvern dedicate exact paşilor făcuţi pentru implementarea acestor proiecte importante. Este vorba despre proiecte care adunate depăşesc 5 miliarde de euro, e o sumă, să zic, moderat-pesimistă. Încerc să fiu extrem de moderat, înţelegând că de la semnarea documentelor, de la intenţiile foarte clare, până la realizarea proiectelor este necesară o întreagă serie de paşi şi de elemente concrete", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-voi-urmari-personal-proiectele-convenite-cu-china-evaluate-moderat-pesimist-la-5-miliarde-de-euro-11727269
11727269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.