Reducere de 5% la plata online a facturii UPC cu cardurile MasterCard sau Maestro

Autor: Ioana Matei Postat la 27 noiembrie 2013 256 afişări

MasterCard şi UPC România au încheiat un parteneriat prin care clienţii UPC care deţin un card MasterCard sau Maestro şi îşi achită online factura UPC, beneficiază de un discount de 5% la prima plată, în condiţiile prevăzute de regulamentul campaniei.

Noua opţiune de plată este disponibilă prin intermediul platformei online My UPC -  https://my.upc.ro, pe care compania a lansat-o de curând, cu scopul de a oferi clienţilor săi cea mai simplă modalitate de acces la serviciile şi facturile UPC. Procesarea tranzacţiilor online în condiţii de siguranţă este asigurată de PayU, lider local pe acest segment.

„Iniţiativa UPC vine într-un moment foarte bine ales, evoluţia plăţilor online pentru facturile de utilităţi dovedind atractivitatea acestei metode de plată pentru clienţi. Simplitatea si rapiditatea plăţilor sunt atribute apreciate de aceştia, iar plata online le asigură pe deplin”, a spus Gabriel Ghiţă, business development manager CEE, MasterCard Europe.

„My UPC înseamnă timp oferit clienţilor noştri, pentru că plata se face rapid, iar navigarea este extrem de uşoară”, declară Robert Redeleanu, chief marketing officer UPC România.

Prin înregistrarea în My UPC şi activarea facturii electronice, clienţii sunt înscrişi automat într-o tombolă ce se desfăşoară până pe 15 februarie 2014, unde pot câştiga una dintre cele 5 tablete, un ultrabook, una dintre cele 5 console de jocuri sau abonamente gratuite de internet Fiber Power 200 Mbps.

MasterCard este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi, cu ativitati in peste 210 de ţări şi teritorii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
upc,
mastercard,
plati,
online,
factura,
carduri,
reducere
/actualitate/reducere-de-5-la-plata-online-a-facturii-upc-cu-cardurile-mastercard-sau-maestro-11725483
11725483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.