Primăria Capitalei vrea să dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spaţiilor verzi private

Postat la 26 noiembrie 2013 60 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) ar putea să plătească aproximativ 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spaţiilor verzi private şi actualizarea registrului spaţiilor verzi, contractul urmând să fie încheiat în urma unei licitaţii deschise, potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro

Primăria Capitalei vrea să dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spaţiilor verzi private

 Contractul de servicii pentru "Inventarierea spaţiilor verzi private şi actualizarea registrului spaţiilor verzi al Municipiului Bucuresti" are în vedere contractarea unor servicii de arhitectură, inginerie, amenajare urbană şi arhitectură peisagistică, dar şi a unor servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică.

Valoarea estimată a contractului este de 16.124.000 de lei (aproximativ 3,5 milioane de euro) fără TVA, care vor asiguraţi din bugetul local, se precizează în anunţ.

Durata contractului este de doi ani de la data atribuirii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primaria-capitalei-vrea-sa-dea-3-5-milioane-de-euro-pentru-inventarierea-spatiilor-verzi-private-11722829
11722829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.