Dorin Chirtoacă merge împreună cu Băsescu la Vilnius: Aşa a potrivit lucrurile Sofia, nepoata preşedintelui

Postat la 28 noiembrie 2013 43 afişări

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, merge împreună cu preşedintele Traian Băsescu şi cu delegaţia română la Summit-ul de la Vilnius, el declarând, la Aeroportul "Henri Coandă", că "aşa a potrivit lucrurile Sofia", ca el să facă deplasarea împreună cu şeful statului român.

Dorin Chirtoacă merge împreună cu Băsescu la Vilnius: Aşa a potrivit lucrurile Sofia, nepoata preşedintelui

 Chirtoacă a declarat că Summit-ul de la Vilnius reprezintă intrarea pe sens unic pentru Republica Moldova, spre Bruxelles, ducând spre o viaţă mai bună şi standarde europene, aşa cum a făcut şi România în ultimii 15 ani.

Întrebat de ce merge la Bruxelles cu Traian Băsescu, el a arătat că "aşa s-au potrivit lucrurile" şi că "aşa le-a potrivit Sofia, nepoata preşedintelui".

"Deja la două luni face lucruri frumoase", a mai spus Chirtoacă şi a explicat că îi era mai greu să meargă de la Chişinău la Vilnius şi apoi înapoi la Chişinău, în condiţiile în care va participa la ceremoniile de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dorin-chirtoaca-merge-impreuna-cu-basescu-la-vilnius-asa-a-potrivit-lucrurile-sofia-nepoata-presedintelui-11727514
11727514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.