Ponta, la Târgu Jiu: Anul viitor, în orice calitate voi avea, voi veni la Colegiul Tudor Vladimirescu

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 15 septembrie 2014 27 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Târgu Jiu, la deschiderea anului şcolar, că anul viitor, în orice fel de calitate va avea, va fi din nou prezent la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” din oraş, ”în primul şi în primul rând ca admirator al rezultatelor şi tradiţiei” unităţii de învăţământ.

Victor Ponta a participat, luni dimineaţă, la deschiderea noului an şcolar, la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, unde a declarat că de mai bine de zece ani nu s-au făcut manuale noi, iar acum trebuie ”să se treacă la ceea ce înseamnă educaţia viitorului”.

”Trebuie să avem manuale noi, digitale, după mai bine de zece ani, astfel încât rezultatele pe care le aveţi la şcoală să poată după aceea să vă folosească în viaţa profesională. Sunt lucruri pe care trebuie să le facem, lucruri pe care le putem face doar împreună, profesori, părinţi, autorităţi locale, Guvern”, a afirmat premierul.

În încheierea discursului ţinut în faţa elevilor şi profesorilor, Ponta a spus că anul viitor, în orice fel de calitate va avea, va fi din nou prezent la deschiderea anului şcolar la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

”Anul viitor, în orice fel de calitate voi avea, în primul şi în primul rând de admirator al rezultatelor şi tradiţiei Colegiului «Tudor Vladimirescu», cu siguranţă vom fi din nou împreună”, a spus Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
AN ŞCOLAR,
/actualitate/ponta-la-targu-jiu-anul-viitor-in-orice-calitate-voi-avea-voi-veni-la-colegiul-tudor-vladimirescu-13270441
13270441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.