Ponta, la sediul BNR: Unde a scuipat boierul, eu am venit să felicit şi pentru echidistanţă politică

Postat la 12 februarie 2014 39 afişări

Premierul Ponta, aflat la sediul BNR, a afirmat că doreşte să transmită din partea Guvernului un mesaj de respect şi apreciere pentru activitatea instituţiei, spunând că a venit la sediul băncii, "unde a scuipat boierul", pentru a-i felicita pe oficiali inclusiv pentru echidistanţa lor politică.

Ponta, la sediul BNR: Unde a scuipat boierul, eu am venit să felicit şi pentru echidistanţă politică

 "De câte ori mă aflu aici, am obligaţia de a prezenta din partea Guvernului acest respect şi apreciere pentru Banca Naţională şi cred sincer că, prin prezenţa dumneavoastră astăzi aici, ca un personaj colectiv din «Moş Ion Roată», unde a scuipat boierul, noi toţi aici suntem ca să felicităm Banca Naţională şi să îi urăm mult succes în continuare în efortul extraordinar pe care îl face pentru a asigura stabilitatea României indiferent de schimbările politice care au loc", a spus Ponta celor prezenţi la sediul BNR pentru o conferinţă dedicată pieţei de capital.

El a arătat că Banca Naţională este una dintre puţinele instituţii din România care, de-a lungul anilor, şi-a câştigat respectul prin profesionalism şi echidistanţă politică, pentru interes public şi naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-la-sediul-bnr-unde-a-scuipat-boierul-eu-am-venit-sa-felicit-si-pentru-echidistanta-politica-12069210
12069210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.