Ponta: Îl felicit pe Văcăroiu. Va fi preşedintele Curţii de Conturi mult după ce nu voi mai fi premier

Autor: Liviu Dadacus Postat la 06 iunie 2014 71 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la aniversarea Curţii de Conturi, că îl felicită personal pe Nicolae Văcăroiu, preşedintele instituţiei, pentru profesionalism şi echilibru, el arătând că Văcăroiu va fi preşedinte al Curţii de Conturi mult după ce nu va mai fi premier.

”Vreau să folosesc acest prilej şi pentru a-l felicita personal pe domnul preşedinte Nicolae Văcăroiu pentru activitatea sa, implicarea, profesionalismul şi echilibrul cu care îşi desfăşoară activitatea în fruntea Curţii de Conturi”, a spus Ponta.

El a arătat că Văcăroiu era preşedinte al Curţii de Conturi când a preluat mandatul de premier şi va fi la conducerea instituţiei şi după ce nu va mai fi premier.

„Cu siguranţă nu am cum să greşesc numele domnului Văcăroiu pentru că domnia sa era preşedinte al Curţii de Conturi atunci când am preluat mandatul de prim-ministru şi va fi preşedinte al Curţii de Contrui şi mult după ce nu voi mai fi prim-ministru, aşa încât activitatea mea la acest nivel se va desfăşura sub controlul unei Curţi de Contri profesioniste, care a avut în ultima perioadă rezultate remarcabile”, a mai spus Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
VĂCĂROIU,
/actualitate/ponta-il-felicit-pe-vacaroiu-va-fi-presedintele-curtii-de-conturi-mult-dupa-ce-nu-voi-mai-fi-premier-12707398
12707398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.