Ponta: Gazoductul Iaşi-Ungheni, finalizat până la 15 aprilie. Dragnea a venit cu ordinul de plată

Postat la 21 februarie 2014 31 afişări

Lucrările de construcţie a gazoductului Iaşi-Ungheni sunt avansate şi vor fi încheiate până la 15 aprilie, vicepremierul Liviu Dragnea venind la Chişinău cu "ordinul de plată", în sumă totală de 1,2 milioane euro, reprezentând contribuţia românească pe teritoriul Moldovei, a afirmat premierul Ponta.

Ponta: Gazoductul Iaşi-Ungheni, finalizat până la 15 aprilie. Dragnea a venit cu ordinul de plată

 "Evident că ne-am ţinut de cuvânt şi nu am venit cu mâna goală, ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea a venit cu ordinul de plată pentru contribuţia României la ce s-a lucrat deja în partea Republicii Moldova", a spus Ponta, la Chişinău, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu omologul său moldovean, Iurie Leancă.

El a explicat întârzierile în finalizarea lucrării prin faptul că trebuie respectate procedurile europene în domeniu, care nu sunt cele mai rapide.

Vicepremierul român Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale, şi vicepremierul moldovean, Valeriu Lazăr, ministru al Economiei, au semnat, în noiembrie, contractul de finanţare pentru gazoductul Iaşi-Ungheni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-gazoductul-iasi-ungheni-finalizat-pana-la-15-aprilie-dragnea-a-venit-cu-ordinul-de-plata-12125312
12125312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.