Pe care părţi ale corpului ataşăm dispozitive electronice?

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 februarie 2014 98 afişări

Deşi pare ceva preluat din filmele SF ale anilor '80, dispozitivele ataşate corpului devin ceva obişnuit iar analiştii estimează că piaţa va ajunge la 6 miliarde de dolari în 2016.

Pe care părţi ale corpului ataşăm dispozitive electronice?

În momentul de faţă, cele mai multe dispozitive sunt destinate încheieturii. Alte părţi ale corpului pentru care au fost create dispozitive electronice sunt furntea, gâtul şi picioarele, conform quartz.com. Au fost luate în calcul 118 produse, la un cost mediu de achiziţie de 400 dolari.

Din punct de vedere al pieţei, producătorii se concentrează în principal pe dispozitive destinate stilului de viaţă şi fitness-ului.

O parte dintre aceste dispozitive pot fi însă ataşate mai multor părţi ale corpului. Monitoarele de activitate, de exemplu, pot fi purtate pe încheieturi, pe braţe sau chiar pe picioare.

Faptul că cele mai multe produse sunt destinate unei categorii generale numite "stil de viaţă" nu este surprinzător, pentru că majoritatea produselor revoluţionare, precum Google Glass, poate fi încadrată în această categorie.

Un dispozitiv ce merită menţionat este "Eyetap HDR Cybernetic Wleding Helmet", o cască destinată sudorilor care transmite imagini din timpul proceselor industriale ce pot fi folosite la instruirea altor muncitori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pe-care-parti-ale-corpului-atasam-dispozitive-electronice-12124043
12124043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.