Fapta pentru care este urmărit Videanu, schimbată din subminarea economiei în abuz în serviciu

Postat la 20 februarie 2014 44 afişări

Procurorii DIICOT au schimbat faptele pentru care este urmărit Adriean Videanu, din complot şi subminarea economiei, în constituire a unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu.

Fapta pentru care este urmărit Videanu, schimbată din subminarea economiei în abuz în serviciu

 Schimbarea încadrării juridice în cazul lui Adriean Videanu a fost făcută ca urmare a intrării în vigoare a noului Cod penal, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Adriean Videanu a fost joi la sediul DIICOT, însă nu a fost audiat, au precizat sursele citate.

Întrebat, la ieşirea din sediul DIICOT, dacă va fi citat de procurori şi fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian, Videanu a spus că nu ştie, aceasta fiind o decizie pe care o iau procurorii.

Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a solicitat, în 2 septembrie 2013, Senatului şi, respectiv, şefului statului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian şi, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fapta-pentru-care-este-urmarit-videanu-schimbata-din-subminarea-economiei-in-abuz-in-serviciu-12120808
12120808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.