Ponta: Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de a candida la Preşedinţie

Postat la 03 iulie 2014 23 afişări

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că este foarte probabil ca, pe 1 august, să îşi anunţe oficial intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din acest an.

Ponta: Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de a candida la Preşedinţie

 "Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de a candida", a spus Ponta, la DC News.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că la reuniunea informală de la Orăştie a liderilor PSD le-a spus colegilor că dacă există sprijinul lor, el este pregătit pentru o candidatură la Preşedinţie, menţionând că nu au existat presiuni pentru a candida, iar la 1 august va avea loc Consiliul Naţional.

Ponta a mai spus, luni, că după 10 septembrie va avea loc Congresul PSD. El a menţionat că cei care doresc să candideze la Preşedinţie vor putea anunţa acest lucru la reuniunea din 1 august.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-foarte-probabil-pe-1-august-voi-anunta-intentia-de-a-candida-la-presedintie-12881604
12881604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.