Wizz Air introduce din iarnă noi curse din Cluj spre Koln, Nürnberg, Geneva şi Malmo

Postat la 03 iulie 2014 54 afişări

Operatorul low-cost Wizz Air introduce, din iarnă, noi curse din Cluj-Napoca spre Koln,Nürnberg, Geneva şi Malmo şi va extinde flota pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din oraş cu o nouă aeronavă de tip Airbus A320, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Wizz Air introduce din iarnă noi curse din Cluj spre Koln, Nürnberg, Geneva şi Malmo

Vicepreşedintele executiv al companiei Wizz Air, John Stephenson, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că a patra aeronavă Airbus A320 va fi alocată Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, ceea ce înseamnă extinderea operaţiunilor de pe acest aeroport şi creşterea capacităţii cu 30 la sută.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-introduce-din-iarna-noi-curse-din-cluj-spre-koln-n-rnberg-geneva-si-malmo-12881549
12881549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.