Departamentul pentru Energie va angaja peste 30 de tineri cu studii în străinătate

Postat la 24 iulie 2014 57 afişări

Departamentul pentru Energie va angaja peste 30 de tineri cu studii în străinătate

Departamentul pentru Energie va scoate la concurs, în următoarele luni, peste 30 de posturi destinate tinerilor absolvenţi de studii în străinătate.

"Sistemul energetic românesc are nevoie de o schimbare. Există o rezistenţă foarte mare la schimbare, iar schimbarea poate fi făcută numai cu ajutorul unor oameni noi, tineri, care au studii în străinătate şi nu de către cei care de 25 de ani se află în diverse funcţii publice şi se agaţă cu disperare de ele", a declarat într-un comunicat ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu.

Departamentul pentru Energie este acţionarul celor mai importante companii energetice din România, precum Hidroelectrica, Romgaz, Complexul Energetic Oltenia sau Nuclearelectrica.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/departamentul-pentru-energie-va-angaja-peste-30-de-tineri-cu-studii-in-strainatate-12968723
12968723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.