Ponta: Festivalul Enescu e important, dar era bine să existe şi banii când s-au angajat cheltuielile

Postat la 11 ianuarie 2013 15 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că Guvernul va sprijini în acest an organizarea Festivalului "George Enescu" şi va menţine bugetul stabilit pentru această manifestare, dar a adăugat că ar fi fost mai bine să fi fost asigurată şi "existenţa" banilor înainte de alocare.

"Unul dintre motivele pentru care avem atât de multe datorii este faptul că există încă practica, a existat până în acest an, de a angaja cheltuieli fără să ai bani. Sunt cheltuieli bune şi frumoase pe care le salut. Zilele acestea am aflat bugetul Festivalului "George Enescu", un buget impresionant şi pentru o ţară bogată. E important pentru România să aibă un festival şi îl vom sprijini. Era şi mai important să fie şi banii atunci când faci cheltuielile, dar e o practică veche în România, pe care trebuie să o oprim. Întâi să existe banii şi după aceea faci contractele, nu invers", a spus Ponta.

Întrebat dacă bugetul alocat festivalului a fost redus în proiectul de buget pentru 2013, primul-ministru a spus că a fost menţinut la acelaşi nivel.

"Nu l-am redus, dar când l-am văzut...", a spus Ponta

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Festivalul Enescu,
banii
/actualitate/ponta-festivalul-enescu-e-important-dar-era-bine-sa-existe-si-banii-cand-s-au-angajat-cheltuielile-10452549
10452549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.