Ponta: Fac nominalizările la conducerea parchetelor după ce discut cu CSM şi Băsescu

Postat la 01 aprilie 2013 68 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că va face nominalizările pentru conducerea Parchetului General şi a DNA după ce va discuta cu CSM şi cu preşedintele Traian Băsescu, el arătând că nu va face nominalizări care ar putea fi ulterior respinse de CSM sau de şeful statului.

Ponta: Fac nominalizările la conducerea parchetelor după ce discut cu CSM şi Băsescu

 "Fac nominalizările după ce discut cu CSM şi cu preşedintele, pentru că altfel nu fac nominalizări ca să propun nişte oameni pe care să-i respingă CSM şi preşedintele. Mi se pare un mod absolut neserios şi iresponsabil de a acţiona", a spus Ponta.

El a arătat, răspunzând unei întrebări, că după discuţia cu CSM şi cu preşedintele Traian Băsescu nu va mai purta o altă discuţie pe această temă cu liderul PNL, Crin Antonescu.

Ponta a spus că în PSD nu s-a discutat despre numirea procurorilor şefi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-fac-nominalizarile-la-conducerea-parchetelor-dupa-ce-discut-cu-csm-si-basescu-10703764
10703764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.