Ponta: Dragnea are mandatul meu de prim-ministru pe masă. Doar PSD poate trece o moţiune de cenzură

Autor: Alexandru Moise Postat la 18 octombrie 2015 38 afişări

Mandatul de prim-ministru se află pe masa lui Liviu Dragnea şi numai PSD poate să treacă o moţiune de cenzură, a spus premierul Victor Ponta, care a cerut totodată să fie anunţat "când e momentul", şi totodată el a precizat că are forţa să renască din cenuşă, ca pasărea Phoenix.

"Liviu ştie foarte bine din prima zi că are mandatul meu de prim ministru pe masă, sunt convins că îl va folosi spre binele nostru al tuturor. Şi, deocamdată mergem, guvernăm bine şi putem să facem şi în 2016 o mulţime de lucruri bune care să arate că doar PSD-UNPR-ALDE pot să guverneze bine România. Asta vreau să fac şi sper să am sprijinul dumneavoastră", le-a spus Ponta participanţilor la Congresul PSD.

El a arătat că doar PSD poate să treacă o moţiune de cenzură prin Parlament, şi a cerut să fie anunţat când va sosi un astfel de moment.

"Doar PSD poate să treacă moţiune de cenzură, nimeni altcineva, aşa că, să-mi spuneţi când e momentul. Să-mi spuneţi să ne pregătim dacă e cazul. Că noi ştim să trecem moţiuni de cenzură, însă sunt absolut convins că în această formulă guvernarea va merge foarte bine", a afirmat premierul.

Deşi anterior a anunţat că nu va candida la vreo funcţie în partid, Ponta a dat de înţeles că în viitor nu exclude o această posibilitate.

"În 2010, am spus că PSD este ca pasărea Phoenix. Când toţi se gândesc că e cenuşă, de fiecare dată renaştem. Eu fac parte din PSD. Am şi eu puterea de renaştere, dar doar alături de dumneavoastră", le-a mai spus Ponta celor prezenţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
PSD,
/actualitate/ponta-dragnea-are-mandatul-meu-de-prim-ministru-pe-masa-doar-psd-poate-trece-o-motiune-de-cenzura-14852942
14852942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.