Cristina Şerban, Deputy Head of departament eAgriculture Siveco România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 octombrie 2015 412 afişări

Cristina Şerban, Deputy Head of departament eAgriculture Siveco România

Cristina Şerban s-a alăturat echipei Siveco România în aprilie 2011, ocupând poziţia de program manager în cadrul departamentului Project Management Office, cu responsabilităţi de coordonare a proiectelor implementate de companie. „La început, totul mi s-a părut extrem de complex, începând cu multitudinea de sisteme şi aplicaţii informatice care susţineau operaţiunile companiei, până la portofoliul diversificat de produse, clienţi, industrii pentru care Siveco lucra“, îşi aminteşte Cristina Şerban.

Absolventa a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, managerul şi-a dorit tot timpul să lucreze în companii mari, capabile să genereze un impact asupra mediului economic şi social în care trăim. „În toată cariera am lucrat cu oameni care au fost o sursă de inspiraţie pentru mine, care m-au ajutat să mă dezvolt profesional, dar care au avut o contribuţie şi la definirea personalităţii mele.

Nu îmi amintesc să fi fost înconjurată de oameni care să nu mă fi motivat. Îmi doresc ca acum, la rândul meu, să reuşesc să transmit acelaşi lucru echipelor de tineri entuziaşti cu care lucrez.“ Pentru buna coordonare a proiectelor şi profesionalism, Cristina Şerban a primit în 2012 titlul de angajat al anului în companie. Din 2014, Cristina Şerban a fost numită deputy head of unit la Departamentul eAgriculture din Siveco, o linie de business care dezvoltă şi implementează soluţii informatice complexe dedicate sectorului agricol. 

Urmărește Business Magazin

/lideri/cristina-serban-deputy-head-of-departament-eagriculture-siveco-romania-14845175
14845175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.