Ponta despre numele lui: "Viorel" vine de la naşa, "Ponta" vine de la familia mea, Ponte, din Trieste

Postat la 24 iulie 2014 103 afişări

Premierul Victor Ponta afirmă că adversarii politici care îi spun "Viorel" dovedesc infantilism politic şi explică că acest al doilea prenume, pe care nu îl foloseşte, este legat de numele naşei sale, Viorica, adăugând că numele său de familie, "Ponta", este originar din Trieste, Italia.

Ponta despre numele lui: "Viorel" vine de la naşa, "Ponta" vine de la familia mea, Ponte, din Trieste

 El a relatat că familia sa, "Ponte", a venit în România din Triste cu peste 100 de ani în urmă, adusă fiind de către împăratul austro-ungar pentru a construi drumul de la Pecica la Nădlac.

"Numele de «Viorel» este numele naşei mele, Viorica, o femeie extraordinară, care n-are, săraca, nicio vină că am ajuns eu prim-ministru, şi e un nume foarte frumos. Cred că sunt sute de mii de români care se numesc Viorel şi Viorica. Nu folosesc acest nume cred că mulţi dintre noi", a spus Ponta, la Adevărul Live.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-numele-lui-viorel-vine-de-la-nasa-ponta-vine-de-la-familia-mea-ponte-din-trieste-12971395
12971395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.