Ponta: Dacă PNL se răzgândeşte şi revine la guvernare, refacem USL fără să dăm afară UDMR

Postat la 03 martie 2014 36 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că, în situaţia în care PNL se răzgândeşte şi revine la guvernare, el este gata pentru refacerea USL, arătând că acest lucru se va întâmpla fără însă a da afară UDMR de la guvernare.

Ponta: Dacă PNL se răzgândeşte şi revine la guvernare, refacem USL fără să dăm afară UDMR

 Ponta a spus că PSD a avut 13 miniştri şi rămâne cu 13 miniştri în noul Guvern, ceea ce reprezintă un mesaj către "colegii liberali".

Întrebat ce va face dacă PNL se răzgândeşte şi va reveni la guvernare, Ponta a răspuns: "Sunt gata să refacem USL, pentru că eu cred că e cea mai bună formulă de guvernare".

El a arătat că nu se pune problema de a da UDMR afară de la guvernare în situaţia în care PNL ar decide să revină în Guvern, ci de a respecta ceea ce atât el, cât şi liderul liberal Crin Antonescu au semnat în 2012 cu UDMR.

"Se pune problema să aplicăm ce am semnat şi eu şi Crin Antonescu în 2012 şi anume ca UDMR să fie prezent cu două ministere. Ministerul Culturii - PNL, Mediu - PSD, deci putem reface USL ţinându-ne de cuvânt faţă de UDMR", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-daca-pnl-se-razgandeste-si-revine-la-guvernare-refacem-usl-fara-sa-dam-afara-udmr-12187820
12187820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.