Ponta cere miniştrilor să îşi facă timp să vadă discursul lui Obama, dacă nu l-au urmărit noaptea

Autor: Alexandru Moise Postat la 21 ianuarie 2015 31 afişări

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor care nu au urmărit discursul preşedintelui SUA, Barack Obama, să îşi facă timp să îl vadă, explicându-le că acesta are obiective comune cu cele ale Guvernului, şi le-a solicitat totodată să nu fie interesaţi de "cine cu cine face guverne".

"În primul rând, pentru cei care azi-noapte n-aţi urmărit mesajul preşedintelui Obama, să vă găsiţi timpul să-l urmăriţi, ca să vedeţi lucruri pe care le avem şi noi de făcut, adică, să ne ocupăm de viaţa oamenilor. A vorbit de solidaritate, a vorbit de modul de taxare mai echilibrat, a vorbit de sprijinul pentru studenţi şi pentru categoriile defavorizate, şi pentru clasa medie, asta trebuie să facem şi noi zi de zi, am încercat să facem. Şi mai direct, lăsaţi politica, cine cu cine face guverne şi când vin Gorghiu cu Vanghelie la guvernare", le-a spus Ponta miniştrilor, miercuri, la începutul şedinţei de guvern.

Preşedintele american, Barack Obama, şi-a susţinut, marţi, discursul despre Starea Naţiunii, în faţa Congresului SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
OBAMA,
/actualitate/ponta-cere-ministrilor-sa-isi-faca-timp-sa-vada-discursul-lui-obama-daca-nu-l-au-urmarit-noaptea-13778202
13778202
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.